026 363 57 64 info@auto-jevi.nl

Welkom op de website van Auto Jevi te Velp(Gld)

Wij kopen en verkopen alle merken gebruikte auto’s, maar ook voor nieuwe- of bedrijfsauto bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij altijd een wisselende voorraad occasions. Bekijk daarom snel ons actuele aanbod in het occasion overzicht.

Tevens is Auto Jevi het adres voor al uw auto onderhoud, reparatie en APK.

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend, op zondag alleen op telefonische afspraak. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Wat houdt de Bovag Garantie in?

Occasions die verkocht worden met BOVAG Garantie worden tot 3 maanden erna voor rekening van het verkopende autobedrijf hersteld, indien er zich gebreken voordoen die op het moment van aankoop niet waarneembaar waren.

De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de benodigde arbeid. Het gaat alleen om problemen die al bestonden op het moment dat de auto werd verkocht en om de onderdelen en accessoires die toen op de auto zaten, plus de gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan.

Werkplaats

Ook voor totaalonderhoud van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs onderhouden, repareren alle merken auto’s. Natuurlijk staat er altijd een gratis leenauto ter beschikking!

Auto Jevi, niet alleen voor reparaties, maar ook voor uw:

  • Banden
  • Uitlaten
  • Accu’s
  • Schadeherstel
  • APK-keuringen

Contact

Adres

Auto Jevi
Alexanderstraat 16
6882 BH Velp (Gld.)
Tel. (026) 363 57 64
Mobiel 06 53 977 866

E-mail: info@auto-jevi.nl

Openingstijden

Ma t/m vr: 9:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Buiten openingstijden op telefonische afspraak.

Auto Jevi